ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig es reuneix a Milà amb empresaris catalans del sector agroalimentari

El conseller d’Empresa i Ocupació s’ha reunit aquest matí en un esmorzar de treball amb les empreses catalanes del sector agroalimentari que participen en la missió institucional i empresarial a Itàlia encapçalada pel mateix conseller.

11/06/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, s’ha reunit aquest matí en un esmorzar de treball amb les empreses catalanes del sector agroalimentari que participen en la missió institucional i empresarial a Itàlia encapçalada pel mateix conseller i per Núria Betriu, consellera delegada d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

La visita a Milà s’emmarca en l’Expo Milano 2015, l’exposició universal que se celebra a la ciutat italiana de l’1 de maig al 31 d’octubre de 2015. Felip Puig, Núria Betriu i companyies catalanes han visitat Expo Milano durant el dia d’avui.

Les empreses que han format part de la missió són GB Artesanos Gastronómicos, Deliterranea, Apícola El Perelló, Mas Marcé, Escornal Bou Gourment, Mar-Tret, Allergy Chef, Just Gourmet Group, Cerveses Almogàver, Gastrònoms, Exportadors Aguilera, Collverd, Sant Aniol, Identitat, Cannelonia, Cellers de Can Suriol del Castell, Castell de Grabuac i Can Moragues.

Felip Puig es reuneix a Milà amb empresaris catalans del sector agroalimentari