ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa japonesa Tachi-S inverteix 5 milions d'euros i crea 14 llocs de treball en una nova línia de producció a Barcelona

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, s’ha reunit aquesta tarda amb directius de l’empresa japonesa que és present a 13 països d’arreu del món.

25/06/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, s’ha reunit aquesta tarda amb directius de l’empresa japonesa que és present a 13 països d’arreu del món.
  • Tachi-S produeix seients de vehicles per a les principals marques automobilístiques, com Nissan, Honda, Toyota o Mitsubishi. A Catalunya fabricarà des de les instal·lacions de Nissan.
  • Per a l’obertura de la línia de producció, Tachi-S ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, s’han reunit aquesta tarda amb el director general de la filial catalana de Tachi-S, Toshiaki Maehara, i amb la responsable d’operacions, Mieko Nagai. Tachi-S ha invertit 5 milions d’euros en una línia de producció que proveeix seients de vehicles per a Nissan des de les mateixes instal·lacions que el fabricant d’automòbils té a la Zona Franca.

La multinacional japonesa, que per aquesta primera línia de producció ha creat inicialment 14 llocs de treball, ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

Des de 1954, Tachi-S produeix seients de vehicles a nivell mundial per a les principals marques automobilístiques, com Nissan, Honda, Toyota o Mitsubishi. La companyia japonesa és present a 13 països entre els que destaquen Japó, Estats Units, Xina, Canadà, el Regne Unit o França, on té la seu central europea des de finals de 2004.

La multinacional del sector de l’automoció amb seu central a Tòquio, que compta amb més de 7.600 treballadors en 51 oficines i plantes de producció arreu del món, va facturar 1.795 milions d’euros el 2014.

L'empresa japonesa Tachi-S inverteix 5 milions d'euros i crea 14 llocs de treball en una nova línia de producció a Barcelona