ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El conseller d’Empresa i Ocupació clou el II Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya

La sessió s’han presentat les conclusions del document de treball que inclou propostes que els empresaris consideren prioritàries per aprofitar l’actual moment de recuperació econòmica.

02/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha clos aquest dijous el II Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya organitzat per FEPIME. La jornada ha comptat amb la participació de la presidenta de UEAPME, Gunilla Almgrem, el vicepresident de Cepyme, Salvador Navarro, i el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà.

A la sessió s’han presentat les conclusions del document de treball que inclou propostes que els empresaris consideren prioritàries per aprofitar l’actual moment de recuperació econòmica. En la seva intervenció, Puig ha destacat que “estem davant un canvi de cicle en què l’economia catalana s’està consolidant, i el 70% de l’ocupació al nostre país ve generada per les pimes”. Com a mesures per a afavorir el teixit empresarial Puig ha citat, entre d’altres, “la nova Llei de Simplificació Administrativa, la creació del centre Eurecat al servei de les necessitats d’innovació de les empreses, i l’arribada de la fibra òptica als polígons industrials del país”.

El conseller d’Empresa i Ocupació clou el II Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya