ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig entrega els premis d’’Actualidad Económica’ a l’Èxit Empresarial a Catalunya

Puig ha lliurat el premi de Millor Empresari al president de Grup Bon Preu, Joan Font, i el de Millor Trajectòria Empresarial a Víctor Grífols

09/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha lliurat aquest dijous els premis de la revista Actualidad Económica a l’Èxit Empresarial a Catalunya. Puig ha lliurat el premi de Millor Empresari al president de Grup Bon Preu, Joan Font, i el de Millor Trajectòria Empresarial a Víctor Grífols.

Durant la seva intervenció, el conseller ha assegurat que “els guardonats d’avui són el fidel reflex d’una capacitat de superació des de l’economia, amb compromís social, que fan que Catalunya sigui una de les societats més obertes i dinàmiques de la Unió Europea”. El conseller ha destacat “l’alt nivell d’exportacions de l’economia catalana”, subratllant que és la setena potència exportadora d’Europa en relació a la seva població.

Puig ha afegit que “el ritme de recuperació econòmica de Catalunya és un dels més accelerats gràcies a la iniciativa privada”, però ha reiterat que ha de continuar anant en paral·lel amb “una obsessió per la reparació i la reconstrucció social”. Durant l’acte s’han entregat altres guardons a Hewlett-Packard, Wallapop, Nestlé, Europastry, Nissan i la Fundació Privada Hospital de Sant Pau.

Felip Puig entrega els premis d’’Actualidad Económica’ a l’Èxit Empresarial a Catalunya