ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El secretari d’Empresa i Competitivitat inaugura a Barcelona la trobada d’inversors internacionals Smart Capital 2015

Es tracta d’un esdeveniment que reuneix els principals inversors internacionals en empreses d’alt creixement i que, per primera vegada, se celebra a Catalunya. L’Smart Capital està organitzat per International Venture Club i compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat

13/10/2015 12:58
El secretari d’Empresa i Competitivitat inaugura a Barcelona la trobada d’inversors internacionals Smart Capital 2015

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha inaugurat aquest matí les jornades Smart Capital 2015 que tenen lloc avui i demà a l’Edifici Media TIC de Barcelona. Es tracta d’un esdeveniment que reuneix els principals inversors internacionals en empreses d’alt creixement i que, per primera vegada, se celebra a Catalunya. L’Smart Capital està organitzat per International Venture Club i compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

Pere Torres ha agraït als organitzadors que hagin portat l’Smart Capital a Catalunya i ha expressat el compromís del Govern català en l’impuls a emprenedors i inversors ja que, ha dit, “volem una economia basada en l’emprenedoria innovadora i inversors que accelerin i donin garanties a la iniciativa emprenedora”.

Amb aquest objectiu, Torres ha explicat que des de la Generalitat “s’han creat polítiques diferenciades per promoure l’emprenedoria de pimes i d’empreses emergents basades en la innovació”. El secretari d’Empresa i Competitivitat ha explicat que el Govern compta amb diversos instruments per impulsar-ho, com “l’Institut Català de Finances; una xarxa d’entitats catalanes de finançament alternatiu a la banca; el programa d’acceleració i internacionalització d’empreses emergents, Start-Up Catalonia; el catàleg de finançament alternatiu o el Congrés Catalunya Emprèn, el punt de trobada entre emprenedors i inversors de referència a Catalunya, entre d’altres”, i ha encoratjat els assistents a aprofitar totes les oportunitats de negoci que Catalunya ofereix a les seves inversions.

El secretari d’Empresa i Competitivitat inaugura a Barcelona la trobada d’inversors internacionals Smart Capital 2015