ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa suïssa HELVETING obre a Barcelona el primer centre de desenvolupament fora del seu país

Per l’obertura de l’oficina catalana, HELVETING ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat

18/10/2015 10:47
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Per l’obertura de l’oficina catalana, HELVETING ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat.
  • La companyia suïssa ha incorporat inicialment 12 programadors locals i la seva previsió és pròximament ampliar aquest equip amb professionals d’altres disciplines de l’enginyeria.
  • HELVETING, que es dedica a la planificació i execució de projectes tècnics i d’enginyeria creuada per als seus clients, compta amb una plantilla de 120 enginyers en quatre oficines a Suïssa i l’oficina de representació de Xangai.

L’empresa suïssa HELVETING Engineering AG ha obert al districte 22@ de Barcelona el seu primer centre de desenvolupament fora del país centre-europeu. La nova seu catalana treballarà inicialment per donar servei a les oficines suïsses i més endavant es preveu que ofereixi els seus serveis directament a clients de l’Estat espanyol.

En el procés d’obertura del nou centre al 22@, HELVETING ha rebut el suport de Catalonia Trade&Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.

La companyia centre-europea ha incorporat inicialment 12 enginyers de programari locals i actualment “estem cercant personal altament qualificat d’altres disciplines de l’enginyeria per incorporar-los en una segona fase”, diu Daniel Hösli, director general d’HELVETING Internacional SL a l’Estat espanyol, ja que “volem ampliar encara més l’àmbit de treball dels serveis d’enginyeria del centre que tenim al 22@ de Barcelona”.

El grup HELVETING ha tancat el 2014 amb 18 milions de facturació i preveu arribar als 20 milions aquest 2015.

L’empresa suïssa es dedica la planificació i execució de projectes d’enginyeria creuada per als seus clients en els àmbits de l’enginyeria mecànica, de sistemes i de programari, així com als projectes, processos i consultoria. HELVETING compta amb una plantilla de 120 enginyers que es reparteixen entre la seu central de Hünenberg, els centres d’enginyeria suïssos a Berna, Neuenhof i Uzwil, i l’oficina de representació a Xangai.

L'empresa suïssa HELVETING obre a Barcelona el primer centre de desenvolupament fora del seu país