ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una quinzena d’empresaris del Baix Llobregat participen a Gavà en el Taller de Finançament Internacional d’ACCIÓ

Es tracta d’un cicle de tallers va començar el mes passat i s’estendrà fins a finals d’any arreu de Catalunya

21/10/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • El taller ha fet èmfasi en instruments com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.
  • Es tracta de la segona sessió del cicle de Tallers de Finançament Internacional que va començar el mes passat i que s’estendrà fins a finals d’any arreu de Catalunya.
  • La Generalitat preveu que el cicle arribi a més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats.

Gavà, 21 d’octubre de 2015.- Una quinzena d’empresaris del Baix Llobregat han participat avui a Gavà en la tercera sessió del Cicle de Tallers de Finançament Internacional que han organitzat ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, i el Centre de Suport a l’Empresa de Gavà. Durant la jornada, s’ha posat èmfasi en instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.

El nou cicle tindrà lloc arreu de Catalunya fins a finals d’any i espera reunir més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats.

L’especialització dels tallers en finançament internacional respon a la demanda dels empresaris catalans i es fa en coordinació entre ACCIÓ, les Cambres de Comerç catalanes i les àrees de promoció econòmica de diversos ajuntaments. Els ponents que participaran en els diferents tallers són de plataformes de crowdlending (Loanbook Capital, Arboribus i eCrowd Invest), invoice trading (Finanzarel i Novicap), assegurança de crèdit a l’exportació (CESCE, Coface), avals (ICF i Avalis) i capital risc (COFIDES).

Una quinzena d’empresaris del Baix Llobregat participen a Gavà en el Taller de Finançament Internacional d’ACCIÓ