ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una vintena d’empresaris participen a L’Hospitalet en el Taller de Finançament Alternatiu per Internacionalitzar-se d’ACCIÓ

Es tracta d’un cicle de tallers que presenta instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.

10/11/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Es tracta d’un cicle de tallers que presenta instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.
  • El cicle ha començat aquesta tardor i s’estendrà fins a finals d’any arreu de Catalunya.
  • La Generalitat preveu que els tallers arribin a més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats.

L’Hospitalet, 10 de novembre de 2015.- Una vintena d’empresaris han participat avui a L’Hospitalet de Llobregat en una nova sessió del Cicle de Tallers de Finançament Alternatiu per Internacionalitzar-se que han organitzat ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, i l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Els ponents de la sessió han estat la consultora de Finançament Alternatiu per Internacionalització d’ACCIÓ, Marta Navarro; la responsable de l’Àrea Comercial d’Avalis, Neus Suriol; i el gestor de comptes de l’Institut Català de Finances, Òscar Sicília. Durant la sessió, s’ha posat èmfasi en els instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.

El cicle té lloc arreu de Catalunya fins a finals d’any i espera reunir més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats.

L’especialització dels tallers en finançament internacional respon a la demanda dels empresaris catalans i es fa en coordinació entre ACCIÓ, les Cambres de Comerç catalanes i les àrees de promoció econòmica de diversos ajuntaments. Els ponents que participaran en els diferents tallers són de plataformes de crowdlending (Loanbook Capital, Arboribus i eCrowd Invest), invoice trading (Finanzarel i Novicap), assegurança de crèdit a l’exportació (CESCE, Coface), avals (ICF i Avalis) i capital risc (COFIDES).

Una vintena d’empresaris participen a L’Hospitalet en el Taller de Finançament Alternatiu per Internacionalitzar-se d’ACCIÓ