ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El secretari d’Empresa i Ocupació clou la primera edició dels Premis PASSIÓ que atorga el Clúster de Nutrició i Salut

El clúster ha celebrat la V Jornada d’Immersió Estratègica per definir els reptes estratègics del sector gourmet per al 2016

12/11/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, ha participat aquest dijous a la primera edició dels Premis PASSIÓ (Producte d’Alimentació Saludable i Innovació) que atorga el Clúster de Nutrició i Salut. En motiu del cinquè aniversari del clúster, s’han premiat les millors iniciatives innovadores al voltant de la nutrició i la salut.

Els Premis al producte i projecte més innovadors han estat per Seed Box Brotes i Diabalance, mentre que el guardó a la millor trajectòria d’empresa en expansió ha recaigut en Laboratorios Ordesa. Els premis també han reconegut la periodista Nati Adell, directora del programa Economia i Empresa de Catalunya Ràdio, com a millor comunicadora en innovació i salut.

Xavier Gibert ha destacat el treball del clúster com a “instrument a favor de la competitivitat de les empreses en un sector, l’agroalimentari, que suma el 17% de la indústria”. “És un sector que té la innovació com a palanca de desenvolupament”, ha afegit.

El clúster de Nutrició i Salut suma 27 empreses i entitats membres que facturem 1.300M€ i tenen en total 4.000 treballadors.

El secretari d’Empresa i Ocupació clou la primera edició dels Premis PASSIÓ que atorga el Clúster de Nutrició i Salut