ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig inaugura la 3a Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del clúster català de l’aigua

La sessió ha reunit 160 empresaris, tecnòlegs i emprenedors que han reflexionat sobre les principals tendències, tecnologies i oportunitats del sector en els propers anys.

24/11/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquest dimarts a Barcelona la 3a edició de la Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del Catalan Water Partnership, el clúster català de l’aigua. La sessió ha reunit 160 empresaris, tecnòlegs i emprenedors que han reflexionat sobre les principals tendències, tecnologies i oportunitats de negoci del sector en els propers anys.

En la seva intervenció, Felip Puig ha destacat que “el Catalan Water Partnership és un dels clústers més actius del mapa català de clústers”. Segons el conseller, “a Catalunya tenim una important fragmentació empresarial; per tant, hem d’aprendre a cooperar amb els nostres competidors locals per guanyar visió estratègica”.

El clúster de l’aigua està format per 45 socis que focalitzen les seves activitats en l’ús sostenible de l’aigua i representen més de 2.500M€ de facturació. Alguns dels temes que s’han debatut durant la sessió són l’economia verda i circular, l’ús sostenible en la indústria, la problemàtica dels purins en els aqüífers, els contaminants emergents, les noves tecnologies de reutilització i la gestió intel·ligent de l’aigua.

Felip Puig inaugura la 3a Jornada d’Immersió Estratègica i Innovació del clúster català de l’aigua