ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi inverteix 20 milions d'euros per doblar la capacitat de producció de la planta de Vilassar de Dalt

Amb aquest projecte, l’empresa alemanya, que ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, mostra el seu compromís amb el centre productiu i els 140 llocs de treball de la planta del Maresme

Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Amb aquest projecte, l’empresa alemanya, que ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, mostra el seu compromís amb el centre productiu i els 140 llocs de treball de la planta del Maresme.
  • Fresenius Kabi és l’única companyia a l’estat espanyol que ofereix solucions per a les dues vies de nutrició clínica humana: parenteral (via intravenosa) i enteral (via gastrointestinal).
  • Fresenius Kabi compta amb més de 32.000 treballadors arreu del món i una xarxa global de prop de 65 centres de màrqueting i vendes, i més de 70 centres de producció i preparació de mescles parenterals.

L’empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi ha invertit 20 milions d’euros per ampliar les instal·lacions i gairebé doblar la capacitat de producció de la seva planta de Vilassar de Dalt. Aquest projecte mostra el compromís de la companyia amb el centre de Vilassar de Dalt i amb els 140 empleats de la planta del Maresme. Aquesta inversió augmentarà la capacitat de producció i farà possible satisfer una major demanda de mercat d’aquests productes.

Per aquest projecte, Fresenius Kabi ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Catalonia Trade & Investment. Aquesta ampliació reforçarà la planta de producció de Vilassar.

Francesc Villagrasa, director de la planta de Fresenius Kabi a Vilassar de Dalt, explica que “la inversió realitzada ens proporciona un molt elevat grau d’automatització i ens permet ser molt més competents en el nostre camp. Aquesta inversió mostra el nostre compromís amb Vilassar i amb la voluntat de seguir sent un agent actiu d’ocupació al nostre país. A més, aquesta inversió ens permetrà augmentar la nostra capacitat de fabricació i, al mateix temps, millorar el cost de producció”.

Fresenius Kabi és una companyia global de salut especialitzada en medicaments vitals i tecnologies per a la infusió, transfusió i nutrició clínica. Els productes i serveis que ofereix l’empresa es fan servir per ajudar a la cura de pacients amb malalties crítiques o cròniques. És l’única companyia a l’estat espanyol que ofereix solucions per a les dues vies de nutrició clínica humana: parenteral (via intravenosa) i enteral (via gastrointestinal).

La planta de Vilassar de Dalt té una àmplia experiència en la producció de solucions d'infusió. Els productes fabricats a la planta de Vilassar es distribueixen principalment a Europa, sobretot a l’Estat espanyol, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia, però també a una vintena més de països europeus. Una part de la seva producció s’exporta també a Austràlia i Sud-àfrica.

Fresenius Kabi compta amb més de 32.000 treballadors arreu del món en una xarxa global de prop de 65 centres de màrqueting i vendes, i de més de 70 centres de producció i preparació de mescles parenterals. A l’estat espanyol, Fresenius Kabi compta amb prop de 320 persones i té les oficines centrals a Barcelona. És l’única companyia a l’estat espanyol que ofereix solucions per a les dues vies de nutrició clínica humana: parenteral (via intravenosa) i enteral (via gastrointestinal).

La gamma de productes de Fresenius Kabi inclou un ampli espectre de medicaments genèrics intravenosos, teràpies d'infusió i productes de nutrició clínica, així com els respectius dispositius mèdics per a la seva administració. Dins de les tecnologies de transfusió, Fresenius Kabi ofereix productes per a la recol·lecció total de sang i dels seus components, així com per a la medicina de transfusió i teràpies cel·lulars.

Amb la seva filosofia corporativa de "tenir cura de la vida", l'empresa està compromesa en posar medicaments i tecnologies essencials a les mans de les persones que ajuden els pacients, i trobar les millors respostes possibles als reptes que es troben.

L'empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi inverteix 20 milions d'euros per doblar la capacitat de producció de la planta de Vilassar de Dalt