ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La tecnològica ForceManager obre una oficina a Colòmbia i preveu facturar el 20% a Llatinoamèrica aquest any

Creada al 2011, l’start-up catalana ha desenvolupat un sistema de CRM per a equips de vendes i ha tingut un creixement del volum de negoci sostingut en els últims tres anys

Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Creada al 2011, l’start-up catalana ha desenvolupat un sistema de CRM per a equips de vendes i ha tingut un creixement del volum de negoci sostingut en els últims tres anys.
  • ForceManager ha comptat amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bogotà per establir-se al país.
  • L’empresa compta actualment amb 60 treballadors i creixerà fins als 100 aquest any.

L’start-up tecnològica ForceManager, fundada el 2011 a Barcelona, ha obert una nova oficina a Colòmbia que se suma a les que ja té a Madrid, Londres i a la capital catalana. Per al primer any en funcionament, l’empresa preveu que el volum de negoci al mercat llatinoamericà arribi al 20% del total. ForceManager ha desenvolupat un CRM per a ús d’equips comercials que treballen a peu de carrer, i per implantar-se a Bogotà ha comptat amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bogotà.

Oscar Macià, CEO de ForceManager, explica que “Colòmbia és un encaix perfecte per al nostre producte, ja que les empreses d’aquest país tenen el triple de comercials que les d’aquí”. Macià afegeix que “Colòmbia és un país estratègic per a la nostra expansió a Llatinoamèrica, començant per Mèxic i Perú”. L’empresa té clients actualment a 22 països, de sectors com les assegurances, industrial i retail, i ja destina el 50% a exportacions.

El sistema CRM que ha desenvolupat ForceManager té en la mobilitat el seu punt fort: permet l’accés des d’una aplicació mòbil a tots els comercials d’una xarxa de vendes, guanyant en rapidesa i anàlisi de resultats. En els últims tres anys, les vendes de l’empresa han crescut a un ritme sostingut. “Cada mes facturem més que l’anterior”, diu Macià. L’empresa té una plantilla de 60 treballadors i preveu contractar-ne 40 més aquest any.

A Colòmbia, l’start-up va enviar-hi personal de confiança i en col·laboració amb l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bogotà ha aconseguit obrir contactes i accelerar la seva expansió internacional. “La percepció del producte català i espanyol és molt bona”, diu Macià, que afegeix que “hi ha moltes oportunitats de negoci al país perquè s’hi està duent a terme la digitalització dels processos empresarials”.

La tecnològica ForceManager obre una oficina a Colòmbia i preveu facturar el 20% a Llatinoamèrica aquest any