ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Govern nomena Núria Betriu directora general d'Indústria

El Govern autoritza Betriu a compatibilitzar aquest càrrec amb el de consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)

16/02/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat avui Núria Betriu i Sánchez directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement. El Govern autoritza Betriu a compatibilitzar aquest càrrec amb el de consellera delegada de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), reforçant així l’impuls de l’Estratègia Industrial de Catalunya i intensificant el disseny i execució de les polítiques de foment de la competitivitat industrial i empresarial en els àmbits de la innovació i la internacionalització.

Núria Betriu i Sánchez

Nascuda a Lleida l'any 1977 és enginyera industrial, especialitzada en química, i Màster en Organització d'Empresa per la Universitat Politècnica de Catalunya i per l’École Polytechnique de Paris.

Va iniciar la seva carrera professional en el sector farmacèutic en àrees de qualitat i R+D. Posteriorment va desenvolupar diferents tasques de gestió i project management en empreses del sector farmacèutic, alimentari i electrònic.

El 2007 va crear una enginyeria especialitzada en assessorament alimentari, ambiental i estratègic en àrees de producció, internacionalització, qualitat i R+D, de la qual en va ser sòcia i directora general fins l’any 2013.

El juny del 2013 va assumir la direcció del Programa Catalunya Emprèn amb l’objectiu d’impulsar i coordinar les polítiques d’emprenedoria del Govern de la Generalitat. L’octubre del 2014 va ser nomenada consellera delegada d’ACCIÓ. En el marc de la seva direcció, ACCIÓ ha impulsat el binomi innovació-internacionalització com a estratègia per reforçar la competitivitat de l’empresa catalana i ha engegat la marca Catalonia Trade & Investment, per impulsar a nivell internacional l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya.

El Govern nomena Núria Betriu directora general d'Indústria