ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El despatx d'advocats Pavia e Ansaldo, un dels més importants d'Itàlia, obre una oficina a Barcelona

El despatx d'advocats Pavia e Ansaldo, un dels més importants d'Itàlia, obre una oficina a Barcelona

29/02/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Pavia e Ansaldo, que donarà servei a les empreses de l’Estat espanyol a través d’una plataforma a Barcelona, ja compta amb oficines a Milà, Roma, Moscou, San Petersburg, Tòquio i Brussel·les.
  • El projecte d’obertura del bufet a Barcelona ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres Catalonia Trade & Investment.

El despatx d’advocats italià Pavia e Ansaldo, un dels més importants del país, ha obert a Barcelona la primera oficina del sud d’Europa fora d’Itàlia. El projecte d’obertura del bufet a la capital catalana ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres Catalonia Trade & Investment.

Pavia e Ansaldo, especialitzat en l’assessorament legal a empreses, oferirà suport legal a les inversions empresarials a Itàlia i als altres països on té presència. Amb un equip de 130 advocats a nivell internacional, compta amb oficines a Milà, Roma, Moscou, San Petersburg, Tòquio i Brussel·les.

L’advocada Meritxell Roca Ortega és la sòcia responsable de la nova seu a Barcelona. Ha sigut presidenta de la Cambra de Comerç Espanyola a Itàlia del 1999 al 2008, i treballa des de fa 20 anys en l’assessorament legal a les empreses espanyoles interessades en el mercat italià.

Segons el soci director de Pavia e Ansaldo, Stefano Bianchi, “l’obertura de la nova seu s’ajusta perfectament a l’estratègia del despatx de donar suport a les empreses italianes i espanyoles en el seu camí a l’afirmació i consolidació en els mercats internacionals en els que el despatx té presència”.

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.

El despatx d'advocats Pavia e Ansaldo, un dels més importants d'Itàlia, obre una oficina a Barcelona