ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Joan Aregio presenta les mesures per impulsar la indústria a Catalunya al Fòrum ADEPG de Vilafranca del Penedès

El secretari d’Empresa i Competitivitat ha explicat que l’objectiu del Govern català és que la indústria sumi el 25% del PIB

15/03/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha participat aquest dimecres al Fòrum ADEPG, una trobada amb empresaris a Vilafranca del Penedès organitzada per l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

Aregio ha explicat que l’objectiu del Govern català és que la indústria sumi el 25% del PIB, i en aquest sentit, s’ha referit a les accions que impulsa la Generalitat de Catalunya per aconseguir-ho. La unificació de la Direcció General d’Indústria amb ACCIÓ i la implementació de l’estratègia industrial, ha dit, són mesures “per seguir fent de la indústria el sector al capdavant de la creació d’ocupació, com ha estat al 2015”.

El secretari d’Empresa i Competitivitat ha explicat també que Avançsa, instrument inversor de la Generalitat, es dotarà enguany de 50M€ per “traccionar les empreses que tenen potencial per créixer”, i que se seguirà avançant en la simplificació administrativa i en la consecució d’un model de Formació Professional adaptat a les necessitats de l’empresa.

Joan Aregio presenta les mesures per impulsar la indústria a Catalunya al Fòrum ADEPG de Vilafranca del Penedès