ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els XIII Premis Cámara de Comercio de Perú reconeixen les iniciatives empresarials peruanes més destacades de l’any

Imcodis, Fundación Magtel, World Transport Solutions & Logistics i Clínica Internacional de Medicina Estética (CIME), i l’emprenedor Elio Laureano han estat els premiats

17/03/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El secretari d’Empresa i Coneixement, Joan Aregio, ha participat aquest dijous en el lliurament dels XIII Premis Cámara de Comercio de Perú, que reconeixen les iniciatives empresarials més destacades de l’any per part d’empreses peruanes establertes a l’Estat espanyol. L’acte ha estat presidit per l’ambaixador de Perú a l’Estat espanyol, Rafael Roncagliolo.

Els premiats han estat les empreses Imcodis, Fundación Magtel, World Transport Solutions & Logistics i Clínica Internacional de Medicina Estética (CIME), i l’emprenedor Elio Laureano. El secretari d’Empresa i Competitivitat ha destacat que els premis reconeixen “els valors de l’esforç, el talent, la cultura de treball i la capacitat d’arriscar i crear riquesa”. Joan Aregio ha afegit que la societat catalana comparteix aquests valors i que des del Govern es fomenten amb “l’impuls de la internacionalització de l’economia catalana i de la innovació”.

Aregio s’ha referit també a l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Lima i al seu treball per fer “que les empreses catalanes tinguin capacitat d’exportar i, a la vegada, per absorbir inversions estrangeres d’empreses peruanes a Catalunya”.

Els XIII Premis Cámara de Comercio de Perú reconeixen les iniciatives empresarials peruanes més destacades de l’any