ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

13 empreses participen en la 3a edició del Pla Embarca que comença demà

Els productes d'alimentació saludable i les TIC concentren l'activitat d'aquestes empreses

06/04/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

Els productes d'alimentació saludable i les TIC concentren l'activitat d'aquestes empreses.

El Pla Embarca de l'acceleradora Startup Catalonia d’ACCIÓ, amb seu a Tecnoredessa, comença demà la seva tercera edició amb una sessió en la qual les empreses reflexionaran sobre l'estat actual del seu projecte i compartiran experiències.

Els productes d'alimentació saludable i els vinculats amb les noves tecnologies són els sectors d'activitat de totes les empreses seleccionades. Així, pel que fa a l'alimentació, hi participen 5 empreses: Sent la Terra, de comercialització de calçots en conserva pels canals gourmet, C-Experience, dedicada a la restauració per a campings; FreeFreeFood, de fabricació i distribució d'all negre; Capsule Design, dedicada a l'encapsulat de productes i Mun Ferments, dedicats a la producció de tè fermentat Kombutxa, que es relaciona amb propietats detox, és a dir, que ajuden a netejar l'organisme. En aquest sentit, també vinculada al concepte detox però en temes de cosmètica hi ha un altre empresa instal·lada a Tecnoredessa que participa al Pla Embarca. Es tracta de Freshly Cosmetics, que elabora cosmètics naturals, lliures de tòxics.

D'altra banda, les empreses vinculades a les TIC que participen al Pla són Via Famílies, que és una plataforma d'economia col·laborativa; Fitt 3D de serveis d'impressió 3D; Data Intelligence Solutions, de comerç i màrqueting digital; eBando Digital, d'enviaments de notificacions via mòbil i Appuav, d'utilització de drons per a l'agricultura i neteja d'edificis.

Trenta empreses han presentat sol·licitud per participar al Pla Embarca, de les quals 11 han estat seleccionades i 2 més hi participaran a través del programa Start-DMC, gràcies a la col·laboració entre l’ACT (Agència Catalana de Turisme) i ACCIÓ.

El Pla Embarca està destinat a empreses que es troben en la seva fase inicial i necessiten accelerar les vendes, reafirmar o repensar la seva estratègia, redefinir els seus equips i establir objectius internacionals, entre d'altres.

Les 14 empreses participants en la darrera edició del Pla impulsat per Catalunya Emprèn i ACCIÓ han augmentat el seu volum de negoci, facturant conjuntament 1,6 M€. La majoria va aconseguir a més, més de 800.000 € de capital global a través d’inversors privats i d’instruments de deute.

13 empreses participen en la 3a edició del Pla Embarca que comença demà