ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Rentalcars.com crea 220 llocs de treball a Barcelona

Rentalcars.com ha establert una seu a la ciutat al 2018 i ara ja ocupa unes oficines de 1.000m2. El seu equip dona servei a diversos països d’Europa i Amèrica Llatina, així com els Estats Units i Austràlia.

18/07/2019 11:30
La consellera Àngels Chacón ha visitat les instal·lacions de Rentalcars a Barcelona
  • La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat que aquest projecte “evidencia que Catalunya compta amb els elements necessaris per captar talent internacional i atreure inversió estrangera” després de reunir-se amb directius de la multinacional a la capital catalana.
  • Per l’establiment a Catalunya, Rentalcars.com ha comptat el suport d’ACCIÓ.

 

Rentalcars.com, empresa dedicada al lloguer de vehicles, ha creat 220 llocs de treball a Barcelona i ocupa unes instal·lacions que superen els 1.000m2 des que es va establir a la capital catalana al 2018. Aquest projecte d’inversió de Rentalcars.com ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Rentalcars.com, marca operada per Booking.com, ho ha donat a conèixer durant una reunió de treball amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, aquest dijous al matí. Després de la trobada, Chacón ha assegurat que el fet que “empreses com Rentalcars.com s’instal·lin a Catalunya contribueix al creixement del nostre ecosistema d’innovació, ja que aquestes empreses són un clar mecanisme de transmissió d’innovació per a tota l’economia”. De fet, per Chacón, aquest projecte “evidencia que Catalunya compta amb els elements necessaris per captar talent internacional i atreure inversió estrangera”. “Som un territori innovador ben situat en el context europeu”, ha subratllat.

Chacón s’ha reunit amb el director de la divisió d’Atenció al Client de Rentalcars.com, Dan Williams, i amb la directora de Rentalcars.com a Barcelona, Rita Campilho. Williams ha destacat que estan “molt contents d’obrir una oficina a la ciutat de Barcelona, ​​aquesta vegada dedicada als serveis de Rentalcars.com. La perspectiva i l’atractiu internacional de la ciutat han demostrat ser una gran base de captació de talent per al negoci”, ha assegurat.

Des de les oficines del barri del Poblenou a Barcelona, Rentalcars.com cobreix els mercats de França, Portugal, Itàlia, el Regne Unit, els Estats Units, Austràlia i Amèrica Llatina. Fundada al 1996, Booking.com té més de 17.000 treballadors globalment en més de 200 oficines a 70 països d’arreu del món.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

 

Des de les oficines del barri del Poblenou a Barcelona, Rentalcars.com cobreix els mercats de França, Portugal, Itàlia, el Regne Unit, els Estats Units, Austràlia i Amèrica Llatina.