ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El conseller Torrent es reuneix amb el sector de l'automoció per presentar la nova oficina per a la transformació d'aquesta indústria

El conseller Torrent es reuneix amb el sector de l'automoció per presentar la nova oficina per a la transformació d'aquesta indústria
  • L’Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de la Mobilitat i l’Automoció es posa en marxa per acompanyar el sector en la seva transició vers la mobilitat verda.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, s’ha reunit aquesta tarda amb una cinquantena de representants del sector de l’automoció a Catalunya. La trobada, celebrada al Palau de Pedralbes, ha servit per presentar de primera mà als protagonistes d’aquest ecosistema la nova Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de la Mobilitat i l’Automoció.

El conseller Torrent, que ha estat acompanyat pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i per la directora general d’Indústria, Natàlia Mas i Guix; ha destacat que “continuarem acompanyant el sector en el seu procés de transformació, tot garantint l’ocupació de qualitat que sempre ha caracteritzat la indústria de la mobilitat i de l’automoció”. Així mateix, Torrent ha ressaltat que la posada en marxa de l’Oficina dona compliment a “un dels compromisos immediats que vam assumir al nou Pacte Nacional per la Indústria 2022-2025”. En aquest sentit, ha remarcat que “volem promoure nous projectes industrials, que els existents puguin adaptar-se a les noves realitats i que el sector de l’automoció recuperi pes en el sistema productiu català”.

L’Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de la Mobilitat i l’Automoció té com a principals objectius l’acompanyament a les empreses en la transformació industrial, la generació de coneixement per mitjà d’estudis i l’anticipació de crisis sectorials. També l’impuls de la col·laboració público-privada, posant especial èmfasi a intensificar la participació del sector en les oportunitats que ofereixen els fons europeus destinats a la transformació d’aquesta indústria.