ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

9 startups comencen un programa d’acceleració per portar els seus prototips a fase d’industrialització

Es tracta de l’Acceleration Program, impulsat per l’IQS Tech Factory, conjuntament amb ACCIÓ, que comença aquest dimarts i que acompanyarà aquestes startups fins al més de gener del 2021 perquè puguin desenvolupar les seves tecnologies

27/10/2020 11:30
Presentació de la nova edició de l'Acceleration Program

La quarta edició del programa d’acceleració de startups industrials impulsat per l’IQS Tech Factory conjuntament amb ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement- ha arrencat aquest dimarts i s’allargarà fins al gener de 2021. El programa, que enguany ha canviat de nom i es coneixerà com a Acceleration Program (anteriorment, IQS Next Tech), acompanyarà 9 startups catalanes perquè puguin portar els seus prototips a la fase d’industrialització.

Aquest dimarts s’han donat a conèixer en un kick-off virtual els projectes seleccionats, basats en el desenvolupament de hardware i altres tecnologies. Al llarg del programa, les startups aprendran de primera mà tots els aspectes de la cadena de valor per al desenvolupament de les seves tecnologies a través de sessions de formació temàtiques liderades per experts en diferents àmbits i amb sessions de founder stories, on emprenedors d'èxit exposaran els seus casos i donaran claus per créixer i aconseguir els objectius. Les 9 startups també rebran sessions de mentories personalitzades amb experts de diferents àmbits.

L’Acceleration Program culminarà en el Demo Day, un esdeveniment que tindrà lloc al gener en el marc de l’IQS Tech Fest, el primer festival de startups industrials d’Europa. Durant l’acte, les empreses tecnològiques participants presentaran l’evolució dels seus projectes i tecnologies. Un jurat format per diferents actors de referència de l'ecosistema emprenedor n’escollirà la guanyadora, que serà nomenada Startup Industrial Més Prometedora del 2020.

Les 9 startups participants a l’Acceleration Program 2020 són Benesit, BitMetrics, Bronze Toaster, Clever Solar Devices, Evix, Loop Diagnostics, Mi Food Robot, Hello i SuperAR.

El programa culminarà en el Demo Day, on les empreses tecnològiques participants presentaran l’evolució dels seus projectes i tecnologies