ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els International Business Days s'estrenen amb l'Àfrica i el Pròxim Orient

31/01/2018 11:45
Focus Àfrica & Pròxim Orient

Un any més, des d’ACCIÓ t’acompanyem a fer la volta al món. Un recorregut de la mà de les 40 Oficines Exteriors de Catalunya, que arriben a més de 100 països. Per arribar-hi, però, no sempre et caldrà agafar un avió. Al llarg d’aquest 2018 gaudirem de diversos International Business Days, setmanes on posar el focus en una àrea concreta amb la visita dels directors de les Oficines i seminaris especialitzats. I per començar, et portem a casa l’Àfrica i el Pròxim Orient.

A partir del 12 de febrer, tindràs una setmana per entrevistar-te amb els responsables de les oficines d’Accra, Casablanca, Nairobi, Johannesburg, Dubai, Istanbul, Teheran o Tel-Aviv. Una xarxa que t'acosta a l'Àfrica i el Pròxim Orient, destins cada cop més habituals per a les empreses catalanes. No en va, en el període 2010-2016, les exportacions hi han crescut un 31,9% i un 47,9% respectivament. Per països, el Marroc és el territori africà on més exporta Catalunya (1.305,1 milions d'euros al 2016); mentre que al Pròxim Orient qui compra més a Catalunya són els Emirats Àrabs (619,2 milions d'euros al 2016). 

Els International Business Days - Focus Àfrica & Pròxim Orient seran una ocasió immillorable per conèixer de primera mà les oportunitats en alimentació halal al Marroc i al Golf Pèrsic, en materials de construcció i hàbitat, en automoció a Israel, en tecnologies mèdiques, els mercats de Sud-àfrica i Moçambic o el procés d'industrialització de Ghana. Aquestes tan sols són algunes de les temàtiques que descobriràs durant tota una setmana dedicada a l'Àfrica i el Pròxim Orient.

Més enllà de sectors concrets, però, també podràs conèixer les particularitats d’uns mercats on ja hi ha empreses catalanes que s'hi desenvolupen amb èxit. Companyies com Siemsgluss et poden explicar com posar-hi els peus des del Marroc; i d’altres com Tecnoambiente la perseverança necessària per triomfar a l’oest africà. Aquest 2018 comencem la volta al món des de l’Àfrica i el Pròxim Orient. Ens hi acompanyes?        

ACCIÓ aposta per un nou format per conèixer tendències i oportunitats de negoci internacionals de la mà dels professionals de la Xarxa d'Oficines Exteriors. La primera edició comença el 12 de febrer posant el focus a l'Àfrica i el Pròxim Orient