ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

El packaging es reinventa

Oportunitats de negoci vinculades al sector del paper, el cartró i el packaging

Ghana

Ghana

Paper, cartró i packaging


El sector dels envasos a Ghana

El creixement de la indústria, en particular agroalimentària, estimula la demanda de solucions i tecnologies d'envasat. Hi ha també més preocupació per solucions de traçabilitat per a poder exportar productes produïts localment.

Desplegar més opcions de El sector dels envasos a Ghana

Les empreses cerquen solucions per a millorar l'accés al mercat intern i per a exportar la seva producció de productes alimentaris transformats, cosmètics, i d'altres productes industrials. Els envasos estan en el punt de mira de les indústries ghaneses, atès que volen oferir productes més atractius, més sostenibles i adaptats a les normatives dels països europeus per poder exportar. Cerquen solucions d'envasos acabats i de tecnologies d'envasat. El Govern de Ghana, a través dels programes One District One Factory i del programa de revitalització postcovid Ghana Cares, prioritza el creixement industrial, en particular de la indústria agroalimentària.

Amagar més opcions de El sector dels envasos a Ghana
Índia

Índia

Paper, cartró i packaging


L’Índia requereix tecnologia i productes innovadors de packaging

L’Índia està a punt d'arribar a 1 trilió d'ingressos per la seva manufacturing economy, i el packaging és una necessitat immediata per donar suport al sector.

Desplegar més opcions de L’Índia requereix tecnologia i productes innovadors de packaging

Per poder competir amb l'oferta d'altres països, l'Índia necessita millorar la seva infraestructura de packaging i adquirir noves tecnologies que compleixin amb la demanda mundial. Sent un país gran geogràficament parlant, l'Índia té una immensa necessitat de millorar els seus sistemes de packaging, amb la finalitat que els productes arribin en bon estat al seu destí.

Amagar més opcions de L’Índia requereix tecnologia i productes innovadors de packaging
Regne Unit

Regne Unit

Paper, cartró i packaging


'Bye bye' plàstic al Regne Unit

La indústria dels envasos i l'embalatge del Regne Unit factura 12.000 milions d'euros i dona feina a unes 85.000 persones, o un 3 % de la força industrial. És un sector clau en un país d’elevat consum i de referència mundial en el comerç electrònic.

Desplegar més opcions de 'Bye bye' plàstic al Regne Unit

En tractar-se d’un sector dominat per la indústria tradicional, el seu pes en l’economia implica una oportunitat per a les empreses que ofereixin solucions innovadores que donin resposta a les noves exigències d'un consumidor cada cop més conscienciat. El consumidor britànic és representatiu de la tendència global cap a la reducció del plàstic i la introducció de solucions d’embalatge sostenibles. Sectors com la venda al detall, la restauració i el comerç electrònic es veuen forçats a donar resposta a aquestes preocupacions.

Amagar més opcions de 'Bye bye' plàstic al Regne Unit
Xile

Xile

Paper, cartró i packaging


Envasos sostenibles, ecomaterials i tecnologia per a la sostenibilitat

Són elements que cada dia adquireixen una major importància, a causa de la gran quantitat d'aliments que es llencen arran de les restriccions sanitàries que va portar el COVID-19, així com per la rellevància que té l'exportació d'aliments envasats.

Desplegar més opcions de Envasos sostenibles, ecomaterials i tecnologia per a la sostenibilitat

Com a país amb una indústria intensiva dels envasos i embalatges, Xile vol ser reconegut com a referent regional en matèria d'embalatge i de cadena de valor. Vol fer-ho mostrant els avanços aconseguits per millorar els problemes que tenen les empreses usuàries i els consumidors finals per a reciclar els seus materials, avanços tecnològics que permetin millorar el rendiment, la innocuïtat i la seguretat alimentària.

Amagar més opcions de Envasos sostenibles, ecomaterials i tecnologia per a la sostenibilitat

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Sector del paper, el cartró i el packaging: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial