ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Tailàndia

Informes país

La maquinària, els vehicles i els productes farmacèutics són els principals productes que Catalunya exporta a Tailàndia el 2021, un any que les exportacions han augmentat en prop del 28%. Hi arriben a través de 492 empreses catalanes que hi exporten de forma regular.

Oportunitats de negoci a Tailàndia

Oportunitats de negoci a Tailàndia

Els principals sectors per volum de negoci a Tailàndia són l’energia, el tèxtil i la moda, l’automoció i l’agricultura, mentre que els sectors amb major creixement de volum de negoci són la salut animal, la salut i els serveis sanitaris, l’educació i la formació i serveis editorials.

Tailàndia importa principalment electrònica i material elèctric, TIC i digitalització de la indústria i química i plàstics. Els seus principals proveïdors són la Xina, el Japó, els Estats Units i Malàisia.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Tailàndia:

  • Tailàndia és el vuitè productor mundial de plàstics. Tailàndia té una indústria del plàstic desenvolupada: s'hi produeixen tant plàstics tradicionals com d'enginyeria i bioplàstics. Tailàndia és conscient del moviment global cap a plàstics respectuosos amb el medi ambient i està reforçant el missatge perquè els productors nacionals reprocessin les seves operacions. En qualsevol cas, es preveu que el sud-est asiàtic es converteixi en un dels majors centres de producció mundial i Tailàndia vol reforçar el seu lideratge a la zona.
  • Salut i equipaments mèdics a Tailàndia. El sector sanitari a Tailàndia gaudeix de bona salut, importa grans quantitats d'equipaments mèdics i disposa de suport governamental i massa crítica d'empreses. El sector sanitari ha crescut tradicionalment a un ritme del 8% anual. L'emergència sanitària no ha reduït en gran mesura les inversions del sector, que importa el 80% dels equipaments mèdics. També hi destaca la forta inversió governamental en R+D sanitària i la presència d'un teixit d'empreses locals amb capacitat d'inversió.
  • Tailàndia, la cuina del món. Sota l'eslògan «Tailàndia, la cuina del món», el sector de l'alimentació tailandès, des de les matèries primeres fins als plats preparats, és un dels de major exportació del país.

Consulta totes les dades sobre Tailàndia i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Tailàndia (document .PDF).