ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Tailàndia

La transformació industrial al sud-est asiàtic

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negocis a Tailàndia

Oportunitats de negoci a Tailàndia, al sud-est asiàtic i a Oceania

Salut i serveis sanitaris

Tailàndia

Salut i serveis sanitaris


Salut i equipaments mèdics a Tailàndia

El sector sanitari a Tailàndia gaudeix de bona salut, importa grans quantitats d'equipaments mèdics i disposa de suport governamental i de massa crítica d'empreses.

Desplegar més opcions de Salut i equipaments mèdics a Tailàndia

El sector sanitari ha crescut tradicionalment a un ritme del 8 % anual. L'emergència sanitària no ha reduït en gran mesura les inversions del sector, que importa el 80 % dels equipaments mèdics. Grans grups hospitalaris privats són molt actius. També hi destaca la forta inversió governamental en R+D sanitària i la presència d'un teixit d'empreses locals amb capacitat d'inversió.

Amagar més opcions de Salut i equipaments mèdics a Tailàndia
Alimentació

Tailàndia

Alimentació


Tailàndia, la cuina del món

Sota l'eslògan "Tailàndia, la cuina del món", el sector de l'alimentació tailandès, des de les matèries primeres fins als plats preparats, és un dels de majors exportació del país.

Desplegar més opcions de Tailàndia, la cuina del món

El sector, però, també vol ser un centre d'innovació a l'Àsia i està emprant i necessita noves tecnologies per desenvolupar els aliments del futur, sostenibles i segurs, amb traçabilitat basada en la tecnologia de cadena de blocs al llarg de la cadena de subministrament, des de la granja fins a la taula. Tailàndia també ha esdevingut un hotspot per a start-ups i agroemprenedors.

Amagar més opcions de Tailàndia, la cuina del món
Paper, cartró i packaging

Tailàndia

Paper, cartró i packaging


Tailàndia és el 'hub' del sud-est asiàtic en 'packaging' i impressió

Per tal de mantenir aquesta posició de lideratge regional Tailàndia haurà d'estudiar i invertir en tecnologies innovadores i, en particular, adoptar introduir al sector els conceptes de sostenibilitat i "eco-friendly" d'acord amb les tendències globals.

Amagar més opcions de Tailàndia és el 'hub' del sud-est asiàtic en 'packaging' i impressió
Videojocs

Singapur

Videojocs


Singapur, el centre regional dels eSports

Si bé el mercat domèstic és limitat per la mida del país, a Singapur s'ubiquen més de 200 empreses de Gaming i Esports. Sigapur compta amb empreses desenvolupadors locals i un gran nombre d'empreses internacionals instal·lades en el seu territori.

Desplegar més opcions de Singapur, el centre regional dels eSports

En particular Singapur està apostant per convertir-se en el centre regional dels eSports, fent ús de les seves inversions en infraestructura, estatus de centre global de negocis i el propi ecosistema del sector de Gaming. Els darrers anys s'hi han celebrat esdeveniments de la rellevància del Mobile Championship for League of Legends, ONE Esports championship, Dota 2 The International 11 championship o el 2023 l'Olympic Esports Week.

Amagar més opcions de Singapur, el centre regional dels eSports

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?