ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

AE Innova, la calor que fa el món més sostenible

Casos d'empresa   Raúl Aragonés, Chairman & Chief Business Development Officer

L’empresa catalana ajuda la indústria a reaprofitar la calor que genera per evitar el malbaratament energètic. Ser la guanyadora del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2017 ha estat un impuls per a la companyia a l’hora de tancar una ronda de finançament de 750.000 euros.

Nascuda com a empresa derivada del departament de microelectrònica de la Universitat Autònoma de Barcelona, AE Innova reuneix un grup d’investigadors i enginyers compromesos a fer el planeta més sostenible. La manera d’aconseguir-ho és evitant el malbaratament energètic a través de la seva tecnologia innovadora, que permet reaprofitar la calor que genera la indústria per reincorporar-la a la xarxa elèctrica en forma d’energia.

L’any 2017 AE Innova va ser la guanyadora del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, un guardó que ha resultat un impuls important a l’hora de tancar al cap d’uns mesos una ronda de finançament de 750.000 euros que els ha de permetre accelerar el seu creixement i industrialitzar el producte. A més, l’empresa és l’única pime d’Europa sense consorci beneficiària del projecte Life de la Comissió Europea.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Pàgines relacionades