ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Sistemes d'identificació, control d'accés i seguretat a Bèlgica

Articles i altres publicacions

A Bèlgica, com a la resta de països occidentals, està creixent la preocupació per les mesures de seguretat.

Per això el sector de la seguretat, tant el desenvolupament tecnològic com seva la distribució de d'aplicacions per a la identificació i el control d'accessos presenta unes perspectives de futur força optimistes.

Sistemes d'identificació, control d'accés i seguretat a Bèlgica

Sistemes d'identificació, control d'accés i seguretat a Bèlgica

Dins del sector es poden identificar dos camps:

  • El sector de la seguretat electrònica, que inclou empreses fabricants i distribuïdores de circuits tancats de televisió, alarmes, videòfons, càmeres de vigilància, detecció d’incendis, etc. així com les empreses que ofereixen serveis integrals de seguretat, i que es proveeixen dels productes de les primeres.
  • Les empreses que desenvolupen noves tecnologies, i sobretot de la identificació automàtica i l’enregistrament d’informació. Cal destacar el creixement de sector de la biomètrica, una tecnologia basada en la utilització de característiques físiques úniques per a la identificació com l'empremta dactilar, l'iris i retina, o la veu.

La major part del material de seguretat a Bèlgica és importat. El mercat únic ha eliminat les barreres comercials, però el nivell de competència i les exigències de qualitat dels productes són cada vegada més elevades.

D’altra banda, la triple oficialitat de llengües (neerlandès, francès i alemany) pot suposar problemes a la importació però se superen fàcilment traduint la documentació, principalment al neerlandès i al francès.

Serveis relacionats