ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Catàleg de solucions COVID-19 a Catalunya

Catàlegs

ACCIÓ ha elaborat el Catàleg de solucions COVID-19, un recull de les empreses i iniciatives que han desenvolupat solucions a Catalunya per fer front a la crisi sanitària i que tenen capacitat exportadora.

Catàleg de solucions COVID-19 a Catalunya

Catalunya ha estat sempre un territori majoritàriament industrial. Arran de la crisi de la COVID-19, moltes empreses s’han adaptat per oferir solucions per pal·liar els efectes de la malaltia. Moltes d’elles, a més, ho han fet partint d’àmbits molt diferents del seu sector de producció tradicional i transformant, d’aquesta manera, la seva activitat diària.

Per altra banda, Catalunya és un centre d’innovació punter a Europa i un pol d’atracció de talent internacional que facilita la disponibilitat de científics i enginyers qualificats. La investigació i la innovació estan lligades a la indústria i a la identitat de la cultura empresarial catalana. Això també s’ha demostrat en la manera com les empreses catalanes han aportat el seu coneixement per ajudar a pal·liar la situació actual.

En aquest context, ACCIÓ ha elaborat el Catàleg de solucions COVID-19 (document .PDF) amb la selecció d’empreses, tecnologies i iniciatives dutes a terme a Catalunya i que aporten solucions concretes per fer front al repte sanitari. Tot elles disposen de capacitat exportadora i de les certificacions necessàries per portar els seus productes i serveis a nous països.

Les empreses del catàleg estan segmentades en quatre àmbits d’especialitat en funció de les solucions que ofereixen:

  • Equipament en l’àmbit de la salut
  • Materials de protecció
  • Sistemes de desinfecció
  • Solucions TIC

Totes aquestes empreses i iniciatives són una selecció de les més de 1.300 empreses incloses al Marketplace empresarial COVID-19, realitzat per ACCIÓ, i sorgit amb l'objectiu per impulsar l’oferta i la demanda de productes i serveis en el marc de la crisi sanitària.

Més informació

Export Covid-19 Solutions

Les teves solucions contra el coronavirus, a tot el món