ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Benito, aplicar l'ecodisseny en el mobiliari urbà

Casos d'empresa   Roger Molist i Arnau Miralpeix (Benito)

Benito, dedicada al disseny i la fabricació de mobiliari urbà, ha desenvolupat un nou banc creat a partir de plàstics reciclats. L'empresa ha comptat amb el suport dels Cupons a l'economia circular d'ACCIÓ.

27/04/2021

Benito, del grup Benito-Novatilu, és una de les empreses més destacades del disseny i la fabricació de mobiliari urbà amb presència a més de 70 països. Amb l’objectiu d’oferir més valor afegit als seus productes i de dotar-los de més sostenibilitat, l’empresa ha desenvolupat un nou banc urbà, el Citizen Eco, fabricat a partir de plàstics reciclats d’ús domèstic.

Per fer-ho, Benito ha comptat amb el suport d’ACCIÓ a través dels Cupons a l’economia verda i circular. “Els hem fet servir per fer un anàlisi del cicle de vida del nostre Banc Citizen. Per detectar quines estratègies d’ecodisseny podríem fer servir per millorar-lo en reciclabilitat i durabilitat”, explica Roger Molist.

Els Cupons a l’economia verda i circular (que són part dels Cupons a la innovació i a l’estratègia) permeten a l’empresa aplicar criteris d’ecodisseny en els seus productes, serveis o processos amb l’objectiu d’analitzar i minimitzar el seu impacte ambiental.

Serveis relacionats

ProACCIÓ Green

Innovació empresarial per combatre el canvi climàtic

Pàgines relacionades