ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

BMAT obre les seves portes de casa seva

Casos d'empresa   BMAT

L’empresa BMAT, una de les Catalonia Exponential Leaders de 2022, ha obert les portes de la seva seu per compartir amb altres empreses la seva estratègia més transformadora. Es tracta d’una de les activitats de l’Exponential Day d’enguany.

24/07/2023

BMAT es defineix com el sistema operatiu de la indústria de la música. Aquesta spin-off de la Universitat Pompeu Fabra ofereix, a través d'una plataforma impulsada per l'aprenentatge automàtic, dades neutrals per saber a qui pertanyen els drets de les cançons quan sonen a un territori o un mitjà determinat. Tot plegat amb l’objectiu d’augmentar el valor de la música i que aquest sigui més just.

Coincidint amb l’Exponential Day, BMAT ha obert les seves portes a una trentena d’empreses per explicar la seva estratègia innovadora i de creixement: l’empresa s'ha situat com un del màxims referents mundials en el seu àmbit.

La jornada va girar al voltant de la intel·ligència artificial i com aquesta tecnologia pot impactar al seu model de negoci i al món de la música en general. "La IA millora molt les nostres tecnologies, però a nivell d'indústria serà disruptiu. Passarem de tenir milions de cançons a una infinitat i encara no sabem de qui seran els drets. Hi ha molts dubtes i moltes preguntes obertes", apunta Jaume Vintró, el seu director d’operacions.

Aquesta jornada de portes obertes s’ha fet de manera paral·lela amb les visites a Flax&Kale i Qilimanjaro (al BSC).

Serveis relacionats

Exponential Day

Aquest enllaç porta a un altre lloc web: Exponential Day

Reserva’t un lloc entre les empreses líders del futur

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives