ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Build38, per unes aplicacions mòbil segures

Casos d'empresa   Marc Obrador, CTO i cofundador

Build38, construint unes aplicacions mòbil segures

La startup Build38, dedicada a la ciberseguretat i a la protecció de les aplicacions mòbil, és una de les empreses que podràs conèixer a l'estand d'ACCIÓ del 4YFN. No et perdis el qüestionari previ al congrés que han respost!

Dedicada a la ciberseguretat, la startup Build38 ofereix solucions per protegir les aplicacions mòbils de fraus i atacs a través de la intel·ligència artificial (IA). Dona servei a empreses que creen aplicacions per millorar la relació amb els seus clients d’indústries com el sector financer, les identitats digitals o la sanitat.

Tot i que l’empresa té la seu central a Munic i també són presents a Singapur, l’oficina principal és a Barcelona des d'on duen a terme la major part del desenvolupament i les operacions. "Som els primers en combinar l’autoprotecció de l'aplicació, la monitorització d'amenaces i les reaccions impulsades per IA", apunta el seu CTO i cofundador, Marc Obrador.

No et perdis el qüestionari que ha respost, com a prèvia de la seva participació al 4YFN, el congrés dedicat a les empreses emergents del MWC:

En dues frases, què presenteu al 4YFN?

Entre d’altres, al 4YFN presentarem la solució TAK (Trusted Application Kit), dedicada a la seguretat mòbil holística i d'avantguarda, que protegeix les aplicacions mòbils i proporciona detecció d'amenaces, prevenció i anàlisi de fraus.

En quina fase es troba la vostra startup?

Series A.

Com us veieu a 2 o 3 anys vista?

El nostre objectiu pel 2024 es que el 50% dels usuaris de telèfons intel·ligents dels mercats on som presents tinguin, com a mínim, una aplicació al seu dispositiu protegida per Build38.

Qui és el gran beneficiari de la vostra solució?

El nostre client és el business owner d'una aplicació que necessita llençar noves funcionalitats de manera ràpida però alhora segura. Els usuaris i els proveïdors de serveis en el mòbil es beneficien d’estar protegits davant dels riscos que existeixen en el món digital.

Quina és la tecnologia principal amb la que treballeu?

Les nostres solucions es basen en la combinació de criptografia avançada amb l’anàlisi de dades i la intel·ligència artificial. Aquesta combinació ens permet protegir aplicacions que poden funcionar en sistemes operatius Android i iOS.

Quantes persones formeu l’equip?

Més de 40 persones.

Què n’espereu del congrés 4YFN?

Donar a conèixer la nostra solució amb l’objectiu de generar negoci i incrementar el coneixement de Build38.

Què és el més important de participar en un congrés com el 4YFN o el MWC Barcelona?

En els darrers anys hem participat al Mobile World Congress / 4YFN pel suport que ens ofereix i perquè ens permet connectar amb empreses i inversors per emprendre nous projectes junts. A més, valorem molt positivament la possibilitat de presentar-nos i d’accedir a les grans audiències disponibles.

Quina serà la tecnologia que creixerà més aquest 2023?

Intel·ligència artificial.

Per a tu, què és més important en una startup: equip, model de negoci o tecnologia? Per què?

L’equip, sense cap dubte. Al final els tres elements són importants, evidentment, però un gran equip serà capaç de provar i fallar fins que trobi la tecnologia i el model de negoci adequats, uns elements que són relativament fàcils de canviar. D’altra banda, una gran tecnologia en mans d’un equip poc competent difícilment arribarà a l’èxit.

Quins són els grans reptes de l’ecosistema innovador de Barcelona i Catalunya?

Amenaces de ciberseguretat. La creixent dependència de les tecnologies digitals ha fet que la ciberseguretat sigui un gran repte per a les empreses, els governs i les persones. Es important prendre les mesures de seguretat adequades per protegir-se contra els atacs cibernètics.

D'altra banda, també és important promoure la col·laboració entre les empreses, el sector públic i les universitats per ajudar a impulsar la innovació i el creixement.

Per últim, la necessitat d'atraure i retenir talent nacional i internacional, fomentar la inversió en startups i projectes d’innovació per el creixement i desenvolupament.

Descobreix totes les empreses que acompanyaran a Build38 al congrés 4YFN del MWC Barcelona!

Pàgines relacionades

4YFN

Visita les startups del Barcelona & Catalonia Startup Hub

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!