ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Grup Boix, fons Next Generation per digitalitzar la indústria forestal

Casos d'empresa   Carles Martí, Director General

El Grup Boix, empresa dedicada a la indústria forestal, ha accedit als ajuts Activa Financiación del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per implantar solucions tecnològiques a la seva planta de Puig-reig

Digitalitzar-se per seguir sent competitiu, sense cap excepció. La innovació o la utilització de noves tecnologies és imprescindible per assegurar un creixement constant i diferenciar-se de la competència. Això ho sap del cert el Grup Boix, una empresa berguedana dedicada a la indústria forestal, i que recentment ha accedit als ajuts Activa Financianción, procedents dels Fons Next Generation.

"Estem incorporant tecnologia a la fàbrica per modernitzar i ser el més competitius possible", apunta el director general de l’empresa, Carles Martí. El Grup Boix, la serradora de fusta més gran de Catalunya, treballa per digitalitzar els seus processos que li permeten produir biomassa o palets per a l’embalatge i la logística.

Per accedir als ajuts, l’empresa ha rebut el suport de l’Oficina Next Generation. "Des d’ACCIÓ tenen els recursos i la capacitat d’acompanyar-nos per seleccionar aquells ajuts als que els hi hem de dedicar un esforç important", apunta.

Si tens dubtes dels fons Next Generation o vols més informació sobre les convocatòries, contacta amb l’Oficina Next Generation i sol·licita la teva Guia Personalitzada de Seguiment

Serveis relacionats

Oficina Next Generation EU

Accedeix als fons europeus per a la transformació digital i ecològica