ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Curtidos Badia, Kave Home i Voxel: exemples de canvi estratègic

Casos d'empresa   Curtidos Badia, Kave Home, Voxel

Recupera la IX Jornada de canvi estratègic en clústers on s'ha analitzat els casos empresarials de les empreses catalanes Curtidos Badia, Kave Home i Voxel.

La IX Jornada de canvi estratègic en clústers, celebrada juntament amb l’escola de negocis IESE Business School, ha permès analitzar tres casos empresarials de sectors ben diferents i que s’han transformat per seguir sent competitives. Es tracta de les següents empreses:

  • Curtidos Badia, membre del Clúster de la pell. Es tracta d’una empresa centenària, proveïdora de la matèria prima de les bosses de mà més exclusives del mercat. Curtidos Badia ha adaptat els seus productes a les noves condicions relacionades amb la sostenibilitat del sector del luxe.
  • Kave Home, membre del clúster CENFIM. Aquesta és una empresa del sector del moble i que tradicional ha treballat en l'àmbit B2B venent els seus productes a través de distribuïdors. A través d’una plataforma on-line va iniciar una nova estratègia Go to Market convertint-se també en una empresa B2C i dirigida al comerç electrònic. Actualment disposa de més de 5.000 referències, de 10 botigues i treballa en una vuitantena de mercats.
  • Voxel, membre del Clúster Digital. Durant els darrers anys aquesta empresa fintech ha desenvolupat solucions tecnològiques per a empreses del sector turístic. Un dels grans reptes que ha hagut d’afrontar és el creixement constant pel que fa al nombre de treballadors.

Els clústers del programa Catalunya Clústers treballen per millorar l'estratègia de les empreses que en formen part. Informa-te'n!

 

Serveis relacionats

Troba el teu clúster

El clúster és l'espai on reforçar la competitivitat de l'empresa