ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Lékué, vendre l'emoció del producte

Casos d'empresa

El 2005 els nous gestors de Lékué van canviar l'orientació del negoci. I ho van fer apostant fort pel disseny avantguardista i per la innovació a partir de les necessitats i els problemes observats a la cuina. Han creat més de 170 productes nous, molt diferents dels que ja existien al mercat.

31/08/2010

Aquesta innovació es basa en la imaginació i en l'esforç de quatre dissenyadors propis i de quatre grups de disseny externs. A més, el passat juny, va obrir una botiga en línia mundial per marcar els preus de venda i arribar també als consumidors que no tenen un distribuïdor a prop.

Idees Força

"Si una empresa no treballa la marca, si s'orienta a fabricar i prou, sempre pot trobar-se que hi hagi qui fabriqui més barat".

"El pla estratègic era un canvi absolut de rumb. Vam posar el consumidor al centre de la nostra raó de ser i vam decidir innovar, crear molts productes nous que poguessin aportar alguna cosa diferent al mercat".

"Volem que al punt de venda els productes parlin, transmetin emocions, siguin capaços d'emocionar".

"Hem desenvolupat un projecte amb ACCIÓ per crear teatres propis als punts de venda, per animar visualment el punt de venda i perquè el producte hi visqui com si fos a la cuina en acció. Perquè, al final, allò que ens ajuda a vendre és transmetre aquesta emoció, aquesta passió".

Perfil digital