ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

MyPoppins, la neteja de la llar a un clic

Casos d'empresa   Aleix de Castellar, CEO i cofundador

La startup catalana ha creat un marketplace que connecta usuaris que requereixen d’un servei de neteja amb persones que s’ofereixen a realitzar-los; un projecte amb el que han estat finalistes del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2017.

Un mercat tradicional que sempre ha funcionat pel boca-orella també es pot digitalitzar. Ho ha demostrat MyPoppins amb la seva plataforma, que posa en contacte usuaris que requereixen d’un servei de neteja a la llar amb persones que s’ofereixen a realitzar-los. La seva proposta, que ja funciona a vuit ciutats a Espanya i és a punt d’engegar a Milà, va ser una de les finalistes del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2017.

Precisament la seva presència en aquest esdeveniment ha resultat una carta de presentació fonamental en l’acceleració del creixement de la companyia, sembrat amb una ronda de finançament de mig milió d’euros. El seu model de negoci passa per introduir-se en grans ciutats amb alta concentració d’oferta i demanda; fet pel qual ja tenen en marxa el pla d’expansió internacional.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Pàgines relacionades