ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nixi For Children, realitat virtual per infants en tractament mèdic

Casos d'empresa   Tomàs Lóbez, CEO

L’empresa Nixi For Children va guanyar el premi a la Startup catalana del 2021 durant la Catalan Pitch Competition organitzada per ACCIÓ en el marc del Tech Spirit Barcelona.

La startup Nixi For Children ha desenvolupat un sistema de realitat virtual per reduir l’ansietat dels infants durant un tractament mèdic. "És una de les primeres eines d’humanització de les quals es poden abastir els hospitals, que els ajuda a fer un espai més amable pels pacients", apunta el seu CEO, Tomàs Lóbez.

A través d’unes ulleres de realitat virtual, els nens i nenes poden conèixer el tractament que hauran de seguir abans de visitar l’hospital. Un procés que els permet reduir la seva ansietat i estar més tranquils per afrontar un tractament de radioteràpia o una cirurgia, entre d'altres.

Actualment, l’empresa ja està validant la seva tecnologia amb l’Hospital Germans Trias i Pujol i està preparant la seva expansió internacional i la primera ronda de finançament.

Nixi For Children ha guanyat el premi a la Startup catalana de l’any durant la Catalan Pitch Competition després d’haver estat l'empresa més votada pel públic assistent. Aquest reconeixement ens arriba en un moment que no el podíem necessitar més", reconeix Lóbez.

Aquesta competició, celebrada en el marc de les activitats d’ACCIÓ en el Tech Spirit Barcelona, va agrupar a 24 startups de tres sectors diferents: salut i ciències de la vida, TIC i deep tech. Descobreix el catàleg amb les startups amb més potencial de Catalunya.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Pàgines relacionades