ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

TecnAtox, una app per reduir l’exposició de les dones embarassades als contaminants. Un cas de Tecniospring

Casos d'empresa

Com afecten les toxines ambientals a la salut de les dones embarassades i dels seus nadons? A través del programa Tecniospring INDUSTRY, la investigadora Montse Marquès està desenvolupant l’aplicació Safe + Pregnancy per ajudar les dones embarassades a reduir la seva exposició als contaminants.

Gràcies al programa Tecniospring INDUSTRY, la investigadora Montse Marquès està desenvolupant l’aplicació Safe + Pregnancy per ajudar les dones embarassades a reduir la seva exposició als contaminants.

La doctora Marquès, investigadora postdoctoral de l'Àrea d'Avaluació de Riscos Sanitaris i Toxicologia Alimentària de TecnATox (Universitat Rovira I Virgili) va guanyar l'any 2020 una beca Tecniospring INDUSTRY, finançada per ACCIÓ, conjuntament amb el programa Marie Skłodowska-Curie de la Comissió Europea.

"Tecniospring em va permetre rebre una valuosa formació en gestió de projectes, comercialització de tecnologia i publicació d'accés obert", va afirmar la Montse. Coneix la seva experiència en el vídeo!