ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

9è concurs Idees de negoci d'ACCIÓ

Catàlegs

Aquest catàleg recull les fitxes dels emprenedors que han estat finalistes a la 9à edició del Concurs d'Idees de Negoci d'ACCIÓ. Conté el resum executiu dels projectes que es presenten, així com les dades de contacte de l'emprenedor o empresa que el presenta.

01/12/2009
9è concurs Idees de negoci

9è concurs Idees de negoci

Les universitats catalanes i el seu entorn d’influència (centres tecnològics, de recerca, instituts hospitalaris, etc.) s’han convertit en importants generadors de tecnologies i innovacions. Aquestes són susceptibles de ser convertides en idees de negoci i, posteriorment, en noves empreses.

Els trampolins tecnològics de les universitats catalanes i ACCIÓ donen el suport necessari als emprenedors per convertir una idea de negoci expressada en poques ratlles en un pla de negoci estructurat i amb objectius i recursos ben definits.

Les millors idees de cada any són recollides en aquests catàlegs per donar a conèixer aquestes iniciatives. L’objectiu és contribuir a l’atracció de suport als projectes en aquestes fases tan inicials. A més, la creació de noves empreses afavoreix la renovació del teixit empresarial i el fa més competitiu.