ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les empreses catalanes al Integrated Systems Europe (ISE) 2023

Catàlegs

La Generalitat de Catalunya acompanya a una vintena d’empreses, centres tecnològics i startups al Integrated Systems Europe (ISE) 2023. Descobreix-les al Pavelló de Catalunya!

Les empreses catalanes l'Integrated Systems Europe (ISE) 2023

Les empreses catalanes l'Integrated Systems Europe (ISE) 2023

El congrés Integrated Systems Europe (ISE) aterra per tercer any a Barcelona per demostrar que és la fira líder mundial en l’àmbit de l’audiovisual i dels sistemes integrats. Després de les edicions de 2021 i 2022, enguany la fira ocuparà sis pavellons de Fira de Barcelona Gran Via per aplegar les solucions tecnològiques més rellevants de la indústria.

Aquesta és la 19a edició d’un congrés que mostrarà a Barcelona els productes i solucions més avantguardistes i amb més de 1.000 expositors. Tots ells es dividiran en àmbits com l'àudio, la producció i distribució de continguts, la senyalització digital, la il·luminació i escenificació, la multitecnologia, l'edificació intel·ligent, les comunicacions unificades i l'educació, entre d'altres.

El Pavelló de Catalunya de l’ISE

La Generalitat de Catalunya disposarà d'un estand físic a l'ISE (el Pavelló de Catalunya situat al CS400) amb l'objectiu de promocionar el sector audiovisual a Barcelona i Catalunya. El Pavelló Català acollirà les següents 21 empreses:

Totes aquestes empreses es dediquen al desenvolupament de hardware, software i serveis en el sector de l’audiovisual en àmbits com la realitat virtual, les plataformes de gestió de continguts, el mapeig 3D, la gestió d'equips i la producció audiovisual, entre d'altres.

No et perdis les activitats principals a l'ISE!.

Més informació

Integrated Systems Europe (ISE)

La fira de referència del sector audiovisual

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!