ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Exponential Leaders a Catalunya 2022

Informes d'anàlisi empresarial

L’informe Exponential Leaders a Catalunya 2022 analitza els projectes empresarials més inspiradors, diferencials i amb un amb alt potencial de creixement que estan tenint lloc a Catalunya avui dia.

21/07/2022
Exponential Leaders a Catalunya 2022

Exponential Leaders a Catalunya 2022

ESTUDI DISPONIBLE EN FORMAT PÍNDOLA (document .PDF), TAMBÉ POTS DESCARREGAR L'INFORME COMPLET

El programa Catalonia Exponential Leaders d’ACCIÓ reconeix les empreses catalanes que s’atreveixen a desenvolupar noves solucions a través de projectes transformadors, que treballen i ambicionen la creació d’un futur millor per a tothom i generen nous mercats.

En l’informe Exponential Leaders a Catalunya 2022 descobriràs el detall del programa, la metodologia, les empreses seleccionades i els reptes i les tendències dels seus sectors: Quina és la inversió de capital risc d'aquestes indústries? Quines són les startups i empreses més destacades a nivell global? I a Catalunya, quina és la situació de cada sector? No et perdis l'informe complet de les empreses catalanes més disruptives.

Els conceptes clau dels Catalonia Exponential Leaders

Un dels factors per fer possible aquesta transformació és la innovació disruptiva: un tipus d’innovació basada en la creació de nous productes, serveis o models de negoci que deixen obsolet el que s’estava fent fins al moment, i que aconsegueixen un canvi d’hàbit dels consumidors.

A banda de la disrupció, un segon aspecte de transformació dels ecosistemes empresarials és l’exponencialitat. Una organització exponencial és la que té un creixement més ràpid i un impacte més alt que els seus competidors, gràcies a la combinació d’un propòsit transformador massiu, de tecnologies exponencials i d’estratègies organitzatives disruptives.

Catalonia Exponential Leaders 2022, les empreses més disruptives de Catalunya

La segona edició del programa Catalonia Exponential Leaders està formada per empreses de dues categories diferents: les consolidades i les startups. Totes les empreses catalanes que volien optar al reconeixement podien presentar la seva candidatura i, en total, s’han rebut 170 sol·licituds (64% provinents de startups i 36% d’empreses consolidades).

Catalonia Exponential Leaders 2022

Abans de seleccionar les 10 empreses finals, s’ha fet una selecció de les 30 empreses més disruptives de Catalunya sobre les quals es basa aquest informe. Aquestes empreses provenen de 10 àmbits ben diferents: la indústria 4.0 i la digitalització, la salut, l’energia i la sostenibilitat, l’alimentació, la logística, l’educació i la indústria cultural i el new space.

Per saber-ho tot de les empreses més disruptives de Catalunya, el seu potencial de creixement i els sectors dels que formen part, descarrega l’informe complet Exponential Leaders a Catalunya 2022.

Serveis relacionats