ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'economia catalana en temps de confinament: oportunitats de negoci internacional

Informes d'estratègia empresarial

Les Oficines Exteriors d'ACCIÓ han identificat 202 oportunitats de negoci per a les empreses catalanes a tot el món i que pots conèixer en mapa interactiu. Totes aquestes oportunitats estan vinculades, de forma directe o indirecte, a l'emergència sanitària provocada per la COVID-19.

09/06/2020

La crisi sanitària i econòmica de la COVID-19 ha causat estralls a la major part de països del món. Un nou paradigma que ha canviat les prioritats i les regles dels joc en molts sectors econòmics obrint la porta a canvis accelerats i a noves oportunitats per a les empreses. ACCIÓ, a través del coneixement de les seves Oficines Exteriors, ha elaborat l'informe L'economia catalana en temps de confinament: oportunitats de negoci internacional (document .PDF).

En aquest document es recullen un total de 202 oportunitats específiques de negoci a 67 països vinculades, majoritàriament, a tres grans blocs sectorials: ciències de la vida (38%); TIC i recursos on-line (37%) i agroindústria (11%).

De totes elles, més de la meitat incorporen oportunitats directament vinculades amb la tecnologia. En aquest sentit hi destaca el paper de la internet de les coses, la connectivitat 5G, la impressió 3D, la biotecnologia o la intel·ligència artificial.

A través d’aquest mapa interactiu, pots conèixer les oportunitats sectorials i la demanda tecnològica més habitual. Clica a cada país per descobrir-les!

 

Si vols conèixer les oportunitats específiques detectades, repassa l’informe (document .PDF).

Serveis relacionats