ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cashkeeper i Effitronix, dues empreses catalanes al tren de la indústria 4.0

Idees d'experts   Alexandra Colls de Cashkeeper, Lluís Verdaguer d'Effitronix i Carles Miranda, coordinador d'indústria 4.0 d'ACCIÓ

Les empreses Cashkeeper i Effitronix ens expliquen què els hi aporta la revolució tecnològica 4.0. Dos exemples per conèixer el nou programa ProACCIÓ 4.0, que engloba diversos serveis que ACCIÓ posa a la disposició de les empreses catalanes per fer el salt cap a la indústria 4.0.

Cashkeeper, dedicada a la fabricació de màquines intel·ligents de gestió d'efectiu, i Effitronix, empresa que treballa en la implementació de solucions IoT per a la indústria, ens expliquen què els hi aporta la revolució tecnològica 4.0. Entre d'altres, l'ús de tecnologies de la indústria 4.0 els hi permet desenvolupar uns processos de treball i de producció més eficients, informació en temps real i disposar d'unes fàbriques i establiments més intel·ligents.

Aquests són dos exemples per conèixer el nou programa ProACCIÓ 4.0, que engloba diversos serveis que ACCIÓ posa a la disposició de les empreses catalanes per fer el salt cap a la indústria 4.0: un servei de diagnòstic avançat, un programa de Cupons indústria 4.0 o línies de finançament, entre d'altres.

Serveis relacionats

ProACCIÓ 4.0

Aprofita l’arribada de la indústria 4.0 del futur!