ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

2012: l'any de la mobilització mobile

Idees d'experts   Enric Jové Bosch

Segons Mobile Future, el 2015 al món hi haurà més de 2.000 milions de mòbils connectats a Internet, i l'any passat als Estats Units es van vendre més smartphones que ordinadors.

Enric Jové ens explica per què les estratègies de les marques a Internet han de pensar sobretot en mòbil, i el ventall enorme d'oportunitats de feina i negoci que se'n derivaran.

19/06/2012

Idees Força

L'explosió de dispositius mòbils, d'aplicacions i l'accessibilitat de connexió a la xarxa (3G o wireless) convertirà aquests dispositius en la principal porta d'entrada a Internet en poc temps.

Les marques han de pensar en estratègies GLO-SO-LO-MO: globals, socials, mòbils i locals.

Per tenir èxit en els entorns mòbils cal apostar per la creativitat i l'adaptació a les possibilitats i complementarietats d'aquest canal. No es tracta de replicar les pàgines web per als dispositius mòbils.

El contingut serà més important que mai. Les pàgines web perdran importància i els consumidors trobaran els continguts en qualsevol moment en qualsevol lloc gràcies al mòbil i les xarxes socials.

Les agències de publicitat s'hauran d'adaptar i oferir plans de mitjans innovadors multicanal que segueixin l'usuari mòbil.

Perfil digital