ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La delegació d'ACCIÓ a Girona, la plataforma de creixement de les empreses gironines

Idees d'experts   Glòria Viñals, delegada d'ACCIÓ a Girona

Des de la delegació de Girona es treballa per conèixer de primera mà les necessitats de les empreses, per detectar oportunitats de negoci i per adequar els serveis d’ACCIÓ a la realitat local. La Glòria Viñals n'és la delegada.

12/09/2022

Girona compta amb un teixit empresarial molt diversificat, basat sobretot en pimes dels sectors agroalimentari, maquinària, químic i serveis, com el turisme. Tal i com indica la delegada d'ACCIÓ a Girona, Glòria Viñals, en termes d'internacionalització, però, la indústria alimentària és puntera. "Representa el 40% de les exportacions a nivell de la província", apunta.

Pel que fa a la innovació cal destacar el pes de les empreses del sector de la maquinària. "Tenim un teixit industrial de maquinària i béns d'equipament que estan fent una gran feina, són pioners, i la veritat és que inverteixen molt en noves tecnologies".

La delegació de Girona és la porta d'entrada de les empreses gironines per ajudar-les a accedir als programes i serveis d'ACCIÓ. Vols saber-ne més? Descobreix la delegació d'ACCIÓ de Girona!

Enllaços relacionats