ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'equip professional espera acomplir-se en el treball

Idees d'experts   Myriam García-Berro

El nou professional de la transferència tecnològica és heterogeni; coneix la tecnologia del que treballa i sap com transmetre-la en el mercat. El talent organitzatiu és un nou valor afegit a aquest nou perfil que, a banda de considerar el sou, espera realitzar-se en el treball.

04/05/2009

Idees Força

Molts perfils barrejats en un únic objectiu

"El professional de la transferència tecnològica no és un, són molts. Són gent capaç de detectar, gent capaç de valoritzar, gent capaç de comunicar, de gestionar, de transmetre, d’emprendre. Són molts perfils barrejats en un únic objectiu".

Myriam García-Berro.

Hibridació entre coneixement de la tecnologia i del negoci d’aquesta.

"El perfil del professional de la transferència és en la majoria dels casos un híbrid entre persones que, per una banda, coneixen la tecnologia del centre en el qual estan i la ciència que s’està fent i, per una altra, coneixen el negoci de com allò es trasllada al mercat".

Xavier Rubies.

La transferència necessita talent organitzatiu.

"En l’Hospital Clínic tenim molt clar que, així com amb molt talent individual anant cadascú per la seva banda pots estar en el mapa en quan a recerca, per fer transferència necessites talent organitzatiu".

Dr. Joan Bigorra.

El salari atrau, però mai reté.

"El salari atrau als professionals, però mai reté. Hem de conèixer molt bé les expectatives de la gent que està treballant amb nosaltres per tal de poder cobrir aquestes expectatives, que poden ser molt diferents en cada cas".

David Chumilla.

Perfil digital