ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Pensa global. Actua Digital

Idees d'experts   Genís Roca

El fet digital és molt canviant, i ho fa molt de pressa. És per això que cal repensar constantment la forma amb què les empreses interactuen amb el món.

Segons Genís Roca, fundador i president de Roca Salvatella que ens alerta de la revolució que estem vivint, un punt clau avui dia és disposar de bones bases de dades i un negoci digital amb una bona reputació.

Idees Força

El fet digital és molt canviant: les empreses han d'anticipar-se a aquests canvis però, més enllà dels petits salts innovadors, ha de ser conscient de l'etapa digital en què viu.

Hem passat de l'Internet de les empreses a l'Internet de les coses: el client és cada cop més exigent digitalment i vol informació de tot el que té i el que fa.

Logísitica, reputació i dades: el nostre negoci digital depèn de ser capaços de tancar bé les operacions amb els millors clients i d'aconseguir una òptima reputació.

Avui dia, és clau disposar de bones bases de dades per identificar més i millor el client potencial. Així doncs, el procés ara mateix és invers: primer capturem dades i després venem.

Perfil digital

Presentacions