ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

"Els emprenedors d'èxit prenen decisions ràpid i s'envolten de grans equips"

Idees d'experts   Verne Harnish

Verne Harnish ha dedicat els darrers 30 anys a formar emprenedors. Redactor en cap de Fortune Venture i autor de 'best-sellers' sobre emprenedoria i creixement empresarial, ens parla del gran moment que viu l'emprenedoria al món, i dóna recomanacions als emprenedors catalans basades en les conclusions del seu nou llibre 'The Greatest Business Decisions of All Time' en què analitza els models d'èxit d'una vintena de grans empreses com Apple, Samsung, Walmart o la catalana Softonic. Envoltar-se d'un gran equip, prendre decisions ràpidament i mantenir sempre una mentalitat proactiva, són elements clau d'èxit per als emprenedors.

Vine a escoltar Verne Harnish al XVIII Fòrum d'Inversió (Barcelona, 29 de gener), el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya, i fes negoci.

Idees Força

La classe mitjana al món s'incrementarà exponencialment en la propera dècada i generarà enormes oportunitats de negoci per als emprenedors.

Internet i les eines digitals permeten llançar projectes des de qualsevol lloc amb un cost petit.

Actualment existeix un clima social favorable envers l'emprenedoria a diferència de fa unes dècades que era una opció poc valorada.

Un equip extraordinari, mentalitat global i una estricta disciplina en la manera de treballar i fer negocis, són els tres factors a destacar en allò que fa de Softonic la campiona de les startups catalanes.

Envoltar-se d'un gran equip, prendre decisions ràpid, tenir un bon líder, i mantenir sempre una mentalitat proactiva, són elements clau d'èxit per un emprendor.

Perfil digital

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Pàgines relacionades