ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Exponential Day 2: Paul Saffo i la mobilitat que vindrà

Idees d'experts   Paul Saffo, data futurist

Amb la ponència "From Place to Space – and back", el data futurist Paul Saffo ha estat un dels protagonistes de l'Exponential Day 2 resolent aquestes i altres qüestions: com ha canviat la pandèmia de la COVID-19 la mobilitat? El teletreball ha vingut per quedar-se? Si t'ho has perdut, recupera la conferència.

20/07/2020

El data futurist i professor a la Stanford University Paul Saffo ens ha acompanyat a l'Exponential Day amb la ponència "From Place to Space – and back". Saffo, expert en intel·ligència artificial i noves tecnologies, ha analitzat com l'aturada de la COVID-19 i la hiperconnectivitat han accelerat algunes tendències relacionades amb la mobilitat que ja eren emergents: l'augment i la consolidació del teletreball, l'auge de les videoconferències o la major importància del big data per preveure el futur, entre d’altres.

Posteriorment, l’Exponential Day ha comptat amb una taula rodona única d’experts que han analitzat els escenaris de futur de la mobilitat. A més, i si t'ho has perdut, pots recuperar la jornada sencera, aquí.