ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La lluita emprenedora de Regina Llopis i Antoni Trias Bonet

Idees d'experts   Regina Llopis i Antoni Trias Bonet

Amb la voluntat de garantir un patrimoni per al seu fill, Regina Llopis i Antoni Trias Bonet van canviar la carrera a la universitat per fundar AIA fa 30 anys. La seva trajectòria ha estat reconeguda en el Fòrum d’inversió d’ACCIÓ 2019.

16/05/2019

La lesió cerebral patida en el procés del part del seu fill Álvaro es va convertir en la principal motivació de la trajectòria emprenedora de Regina Llopis i Antoni Trias Bonet. El matrimoni va deixar enrere la seva carrera com a acadèmics als Estats Units per instal·lar-se a Barcelona i fundar AIA. 30 anys després, han aconseguit l’objectiu de garantir un patrimoni per al seu fill en un camí que ha estat reconegut amb el Premi a la Trajectòria Emprenedora que han rebut en el marc del Fòrum d’inversió d’ACCIÓ 2019.

Llopis i Trias Bonet repassen en aquesta entrevista les principals motivacions que hi ha darrere de qualsevol projecte emprenedor; i alhora ofereixen les claus per perseverar i reeixir en la cursa que suposa qualsevol projecte empresarial que comença des de zero.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!