ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Xile, un mercat innovador a l’Amèrica Llatina

Idees d'experts   Manuel Santos, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Santiago de Xile

La gran obertura comercial del país sud-americà el converteix en una magnífica plataforma per fer-hi negocis, especialment en projectes amb components tecnològics avançats. Manuel Santos, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Santiago de Xile, en repassa tots els avantatges.

13/06/2018

Dins l’entorn geogràfic de l’Amèrica Llatina, Xile és un dels països amb un major grau de desenvolupament i un dels millors situats en el rànquing Doing Business. Manuel Santos, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Santiago de Xile, repassa les característiques d’aquest mercat i les oportunitats més interessants que pot oferir a l’empresa catalana.

La maduresa i competència del mercat xilè concentra les millors oportunitats en els sectors on el component tècnic i tecnològic sigui diferencial. Així doncs, els projectes amb components d’innovació gaudeixen de bones perspectives en àmbits com les energies renovables, l’enginyeria avançada o les tecnologies de la salut.

L’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Santiago de Xile és una magnífica porta d’entrada per a les empreses catalanes que vulguin seguir els passos de les més de 250 que ja hi operen, ja sigui implantades o comercialitzant els seus productes i serveis.