ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Invertir a Turquia i incentius del govern turc per a la inversió

Idees d'experts   Yasemen Korukçu

La posició estratègica de Turquia és molt atractiva, al bell mig d'economies emergents, i la seva economia està clarament a l'alça gràcies a la seva productivitat, un mercat potencial de consumidors que no para de créixer i als canvis legislatius del 2003 que van afavorir l'activitat productiva i la inversió estrangera.

Yasemen Korukçu, representant a Espanya de l'Agència de suport i promoció d'inversions de Turquia, ens explica les bondats del mercat turc per invertir-hi.

30/04/2013

Idees Força

Creixement de la classe mitjana i tendència demogràfica favorable, amb un alt percentatge de població jove.

Turquia gaudeix d’una força laboral qualificada i d’uns costos laborals raonables, i d’uns índexs a l’alça de productivitat. Amb tot, Turquia ha generat 3 milions de llocs de treballs d’ençà de la crisi, la qual cosa demostra la fortalesa de l’economia turca.

La localització de Turquia permet accedir als mercats més prometedors del món. Moltes grans empreses hi ubiquen la seva seu central per la zona del nord d’Àfrica, Orient Mitjà i Àsia Central.

Les reformes estructurals han generat un clima propici per als negocis, i l’adopció d’un nou codi comercial el juliol de 2012 acaba de proporcionar condicions favorables a la inversió estrangera.

El govern turc projecta grans infraestructures pels pròxims 10 anys, que ajudaran a millorar la competitivitat del país.

Turquia ofereix oportunitats de negoci en l’àmbit de la construcció d’infraestructures, l’automoció i l’eficiència energètica.

Perfil digital